Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Kenhető szigetelés

A különböző szigetelő anyagok széles választékának köszönhetően otthonunkat nagyon könnyedén megvédhetjük a külső, káros hatásoktól. A minőségi szigetelések ellenállnak többek között az időjárás viszontagságainak, a hőmérséklet ingadozásnak és a nedvességnek is, így garantált, hogy az épületek, a falak, otthonaink megőrzik kiváló állapotukat. Ezen elsőrangú anyagok közé tartoznak a kenhető szigetelések is.

A kenhető szigetelés nagyon könnyű felhasználást és mégis hatékony védelmet kínál hosszú távon is. Kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, ennek köszönhetően kül- és beltérben (erkély, terasz, fürdőszoba stb.) egyaránt felhasználhatóak. A kenhető szigetelések leggyakoribb fajtája a vízszigetelés, de a modern gyártási technikáknak köszönhetően válogathatunk akár kenhető hőszigetelések közül is.

A kenhető szigetelések legszélesebb körben azonban, mint vízszigetelő anyagok vannak elterjedve. A különböző vízszigetelőkkel nagyon ellenálló és tartós megoldásokat hozhatunk létre, hiszen még tartósan víz alatt lévő felületekre is hibátlanul alkalmazhatóak. Mivel a kenhető szigetelések felhasználása nagyon egyszerű és könnyen kivitelezhető, így akár még a nehezebben elérhető helyeken (pl. tetőszerkezeteken) is kiválóan használható.

A minőségi kenhető szigetelések amellett, hogy megvédik a falakat, lábazatok, aljzatokat és egyéb felületeket a kellemetlen és akár káros nedvességtől, még tűzálló tulajdonsággal is rendelkeznek. Ennek köszönhetően képesek meggátolni egy esetleges tűz tovább terjedését is. A kenhető szigetelések felhordása nagyon egyszerű és gazdaságos, hiszen vékony rétegben is időtálló és hatékony megoldást eredményez.

Kapcsolodó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Vízszigetelés |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »