Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

A vízszigetelés

Az épületeket, otthonunkat könnyen tönkre tehetik a különböző nedvességfajták. A talajvíz beszivárgása, a esőzések, párakicsapodás és egyéb vizesedések mind befolyásolhatják az épületek szerkezetét, az alapját. A nedvesség nagy kárt tehet a szerkezetben, hiszen meggyengítheti, veszélyessé teheti azt. Annak érdekében, hogy elkerüljük a kisebb nagyobb problémákat, érdemes vízszigetelést alkalmazni.

A minőségi vízszigetelések nagyon széles felhasználási körrel rendelkeznek, hiszen a legtöbb alapfelülettel (beton, cement stb.) kompatibilisek, így kül- és beltérben egyaránt alkalmazhatóak. A megfelelő vízszigetelés lényege, hogy kirekesztik az épületek szerkezetéből a különböző csapadék és talaj vizeket, így egyfajta védelmi réteget hoznak létre. Kiválóan alkalmazhatóak különböző burkolatok alá, például teraszok vagy erkélyek esetén is. Mivel a minőségi vízszigetelés kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, így nagyon ellenálló és akár az időjárás viszontagságait és a hőmérséklet ingadozást is kibírja.

A megfelelő vízszigetelés beépítésénél nagyon fontos arra figyelni, hogy a különböző szigetelési feladatokhoz mindig a (műszakilag) megfelelő anyagokat használjuk fel. A vízszigetelő anyagokat általában három nagy csoportra lehet osztani. Vannak a bitumenes és a PVC szigetelő lemezek, valamint a kenhető szigetelések. A bitumenes vízszigetelések egyik nagy előnye, hogy általában két rétegben kerülnek beépítésre, így garantált a víz elleni hatékony védelem. A PVC szigetelő lemezek "univerzális" megoldásokat nyújtanak, hiszen a különböző előállítási módjai (poliészter, üvegfátyol stb.) sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé. A kenhető vízszigetelés pedig a legegyszerűbb módja a szigetelésnek, hiszen nagy fedőképességű, jól terülő anyagokról van szó.

Kiváló képességeiknek köszönhetően a vízszigeteléseket felhasználhatjuk többek között teraszok, erkélyek, tetők, illetve pincék és lábazatok szigetelésére is. A minőségi anyagok könnyű beépítést és hatékony védelmet biztosítanak. A vízszigetelés nagyon ellenálló és strapabíró, így garantált, hogy hosszú távon is megőrzik remek tulajdonságaikat is.

Kapcsolódó termékeinket megtekinthetik az alábbi linkre kattintva:

Vízszigetelés |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »