Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Zsákos sóder

A tartós, minőségi és hibátlan munkavégzés, építkezés nélkülözhetetlen kiegészítői a megfelelő alapanyagok, melyek biztosítják, hogy hosszú távon is biztonságos és stabil megoldásokat lehet kialakítani. Ezek közé a minőségi anyagok közé tartozik többek között a zsákos sóder is, amely nem csak gazdaságos, de könnyen felhasználható és kiváló megoldást is jelent a különböző betonozási és építési munkálatokhoz.

A zsákos sóder több változatban is elérhető (sima és durva szemcsés, rostált stb.), így a legkisebb feladatoktól a legnagyobb munkákig garantált, hogy mindegyik időtálló és tartós lesz. A zsákos sóder minden változata mosott és osztályozott, ennek köszönhetően a maga szintű minőség garantált. Kül- és beltéri munkák elvégzéséhez egyaránt megfelel, így a zsákos sóder segítségével valóban széles felhasználászi kör biztosított.

A minőségi zsákos sóder kiváló tulajdonságokkal rendelkezik és nagyon strapabíró, hiszen ellenáll többek között az időjárás viszontagságainak, a hőingadozásnak, valamint a napsugárzásnak is, így valóban időálló és tartós lesz a végeredmény. A zsákos sódert nagyon egyszerű felhasználni, így különszaktudás nélkül is alkalmazható. Ennek köszönhetően megfelel lakossági, valamint ipari felhasználásra is egyaránt.

Annak érdekében, hogy a különböző betonozási munkálatok valóban tartósak és időtállóak legyenek fontos, hogy mindig a megfelelő alapanyag kombinációkat alkalmazzuk. A kiváló zsákos sóder, ha ideális arányban van kikeverve, akkor időtálló és strapabíró megoldást biztosít. A megfelelő kiegészítő anyagokkal együttesen alkalmazva a zsákos sóder vizes és padlófűtéses, valamint nagyobb igénybevételnek kitett helyiségekben is kiváló megoldást biztosítanak.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Homok, sóder |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »