Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Vakolatok

Felületek kiegyenlítésére és a burkolatok, fedőrétegek alapozásának rengeteg módja van, azonban a legjobb és legtartósabb megoldást a különböző vakolatok biztosítják. Válogathatunk vastag, vékony, alap-, valamint simítóvakolatok közül is, így garantált, hogy az összes alapozó munkához megtalálhatjuk a legjobb megoldásokat. A remek vakolatok hibátlan alapot biztosítanak, ennek köszönhetően a végeredmény ellenálló és hosszú távon is tökéletes marad.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező, minőségi vakolatok kül- és beltérben is egyaránt felhasználhatóak, így sokoldalú megoldások kialakítását teszik lehetővé. Alkalmazhatóak többek között új és régi alappal rendelkező épükleteken, durva és egyenletlen felületek kisimítására, glettelésére, illetve falakon és födémeken való használatra is. A vakolatok precíz és könnyű munkavégzést tesznek lehetővé, hiszen könnyedén felhasználhatóak, így lakossági és ipari alkalmazásra is egyaránt ideálisak.

A minőségi vakolatok a legtöbb alapfelületre (beton, tégla, cement stb.) felhordhatóak, így nagyon széles felhasználásű körrel rendelkeznek. Az eltérő páratartalmú helyiségben fontos, hogy mindig a megfelelő vakolatokat és egyéb kiegészítő anyagokat, burkolatok használjuk, hiszen csak ezek biztosítják a tartós végeredményt. A különböző vakolatok ideálisak a épületek külső és belső vakolására is, ennek köszönhetően pedig az épület valóban védett lesz a káros külső hatásokkal szemben.

A vakolatok amellett, hogy elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöznek az épületeknek, még meg is védik azokat a különböző külső hatásokkal szemben. Képesek ellenállni többek között az időjárás viszontagságainak, a hőmérséklet ingadozásnak, valamint a fagynak is. Ez biztosítja, hogy az épületek szerkezete és a falak nem károsodnak, így biztonságosak és megbízhatóak maradnak hosszú távon keresztül. A minőségi vakolatok hatalmas színválasztékkal rendelkeznek, így garantált, hogy egyedi és páratlan megoldásokat lehet kialakítani.

Kapcsolódó termékeinket megtekinthetik az alábbi linken:

Vastag vakolat | Vékony vakolat | Alapvakolat | Simítóvakolat |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »