Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Szigetelő anyagok

Építkezés vagy lakásfelújítás során fontos szempont, hogy a lehető legjobb alapanyagokat alkalmazzuk, amelyek nem csak esztétikusak és tartósak, hanem meg is védik otthonunkat a kisebb-nagyobb káros hatásokkal (időjárás viszontagságai, csapadék, hőingadozás stb) szemben. Ilyen anyagok közé tartoznak többek között a minőségi szigetelő anyagok is, amelyek hatékony védelmet és időtálló megoldást biztosítanak.

A kiváló minőséget képviselő szigetelő anyagok kül- és beltérben is alkalmazhatóak, ennek köszönhetően nagyon széles felhasználási körrel rendelkeznek. A különböző habarcsok, folyékony fóliák, üvegszövet hálók és szigetelő rendszerek mind kiváló megoldást biztosítanak. A szigetelő anyagok hatalmas választékban érhetőek el, így garantált, hogy minden szigetelő feladatra megtalálhatóak a legjobb anyagok.

A megfelelő módon felhasznált és beépített szigetelő anyagok kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően időtálló, strapabíró végeredményt biztosítanak. A szigetelő anyagok ellenállnak többek között az időjárás viszontagságainak, a hőingadozásnak, valamint a káros sugaraknak is. A szigetelő anyagok könnyedén kombinálhatóak más építési anyagokkal és a legtöbb alapfelületre (beton, cement, vakolat stb.) felhordhatóak, így garantált a tartós, hatékony védelem.

A szigetelő anyagok felhasználhatóak többek között vizes helyiségekben, épületek aljzatain/lábazatánál, homlokzatokon, valamint a tetőtérben is. A széles alapanyag választék lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és a költségkeretének legjobban megfelelő megoldásokat. A szigetelő anyagok legtöbb változata könnyedén felhasználható, így tökéletesen megfelelnek lakossági, valamint ipari felhasználásra is.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken keresztül érhetik el:

Vízszigetelés |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »