Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Szegélylécek

Annak érdekében, hogy egy építkezés vagy egy felújítás időtálló és hibátlan eredményt biztosítson fontos, hogy a lehető legjobb anyagokat használjuk fel a kivitelezés során. A minőségi burkolatok, festékek, tapéták, vakolatok mellett nagyon fontosak a kiegészítők és tartozékok (rögzítő elemek, szegélylécek, szerszámok stb.) is, hiszen ezeknek köszönhetően lesz tökéletes és hosszú távon is hibátlan a végeredmény.

A megbízható szegélylécek kiváló minőségű anyagból készülnek, időtállóak és strapabíróak. A megfelelő szegélylécek segítségével elegáns módon válthatunk, hidalhatunk át hézagokat különböző burkolatok között. Felhasználásuk elsődleges szempontja, hogy eltakarják a padló és fal közötti dilatációs hézagot, így egyenletes és esztétikus lesz a burkolatok közötti váltás. A szegélylécek emellett még le is zárják a padlót, így egy fajta keretet adnak a parkettával vagy egyéb padlólappal ellátott felületnek.

A minőségi szegélylécek hatalmas színválasztékkal és különböző kivitelben elérhetőek, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és otthona stílusának legjobban megfelelő kiegészítőket. A szegélyléceket nagyon egyszerű fel- és leszerelni, így a munkavégzés gyors és könnyű lesz. Remek kialakításuknak köszönhetően a szegélylécek mögé el lehet rejteni a kábeleket, vezetékeket, így otthonának rendezett és igényes megjelenést biztosítanak.

A széles körben felhasználható szegélylécek segítségével egyedi és páratlan megoldásokat hozhatunk létre. Padlóburkolat vásárlása során érdemes rögtön kiválasztani a szegélyléceket is, hiszen az esztétikus, elegáns megoldás érdekében érdemes azokat ugyanabból az anyagból (tömörfa, funér stb.), színből kiválasztani. A szegélylécek precíz kivitelezéshez érdemes szakember segítségét kérni, hiszen ennek köszönhetően lesz a végeredmény valóban tartós és hibátlan.

Kapcsolódó termékeinket elérhetik az alábbi linkre kattintva:

Szegélylécek |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »