Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Szárazépítészet

Ha építkezés vagy átalakítás mellett döntünk, a lehetőségek tárháza szinte végtelen. A rengeteg építészeti és dekorációs megoldás között olykor csak nehezen lehet kiigazodni. Válogathatunk különböző anyagok, módok, színek, formák és kiegészítők között. Az egyik legnépszerűbb építészeti megoldás a szárazépítészet.

Szárazépítészet címszó alatt lényegében a gipszkarton burkolatok, falak és álmennyezetek készítését értjük. A gipszkarton népszerűségét főleg egyszerű felhasználásának és kiváló tulajdonságainak köszönheti. A szárazépítészet előnye, más építészeti megoldásokkal szemben, hogy nagyon költségtakarékos és mégis hatékony megoldás kiépítését teszi lehetővé. Gyors és igen kis anyagfelesleggel járó munka, amelyet külön szaktudás nélkül is el lehet végezni.

A gipszkarton falak remek képességekkel rendelkeznek, többek között (kőzetgyapottal kiegészítve) kiváló hőszigetelést biztosítanak, időtállóak és egyenletes felületet lehet létrehozni segítségükkel, amelyet a későbbiekben lehet vakolni, festeni vagy akár tapétázni is. A szárazépítészet egyre szélesebb körben terjed el, hiszen nagyon "tiszta" és könnyen kivitelezhető minőségi munka.

A szárazépítészet nem éghető anyagokat használ, így kiváló tűzvédelmi besorolással rendelkeznek és tűzgátló rétegként is remekül funkcionálnak. Falak mellett álmennyezeteket és burkolatokat is ki lehet alakítani, amelyek mögé el lehet rejteni a különböző kábeleket, drótokat, így azok nem lesznek zavaróak és nem rontják a összképet. A szárazépítészet minőségi, ellenálló és hossző távú eredmény biztosít.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkekre kattinva érhetik el:

Normál gipszkarton | Impregnált gipszkarton | Tűzgátló gipszkarton | Kiegészítők | Álmennyezeti profil | Fal profil | Ajtó profil | Álmennyezeti függesztő |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »