Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Profilok

Építkezés vagy felújítás során rengeteg különböző belsőépítészeti megoldás közül válogathatunk, hogy otthonunkat különlegessé tegyük. Burkolatok, csempék, festékek, textilek, gipszkarton szerkezetek és egyéb dekorációk segítségével egyedi és páratlan megoldásokat hozhatunk létre. Azonban a hibátlan kivitelezési munka nélkülözhetetlen kellékei a minőségi és tartós kiegészítők. Ilyen kiegészítőnek számítanak a kiváló profilok is.

A minőségi profilok esztétikus megoldást és tartós eredményt nyújtanak. Nagy választékban érhetőek el, így széles felhasználási körrel rendelkeznek. A kiváló élvédő, burkolatváltó, gipszkarton és alumínium profilok garantálják a gyors munkavégzést és a kiváló végeredményt. Tartós és strapabíró kivitellel rendelkeznek, amely hibátlan kivitelezést biztosít.

Annak érdekében, hogy tökéletes legyen a végeredmény, fontos, hogy a megfelelő anyagokat, kiegészítőket használjuk fel. A minőségi profilok könnyedén kombinálhatóak más tartozékokkal, így garantált, hogy a végeredmény tartós és időtálló lesz. A különböző profilok nem csak strapabíró, hanem esztétikus megoldást is nyújtanak. Széles színválasztékban érhetőek el, így garantált, hogy modernebb és hagyományosabb stílusú otthonokba is remekül illeszkednek.

A magas minőségi színvonalat képviselő profilok felhasználása nagyon egyszerű, ennek köszönhetően a munkavégzés rövid időt vesz igénybe. A gyors kivitelezés ellenére mégis tartós és hatékony lesz a végeredmény.

Kapcsolódó termékeinket megtekinthetik az alábbi linkre kattintva:

Álmennyezeti profil | Fal profil | Ajtó profil | Profilok |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »