Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Homlokzati vakolat

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező, minőségi építészeti anyagok segítségével nem csak esztétikus, de tartós és hibátlan megoldásokat is kialakíthatunk. Annak érdekében, hogy a kül- és beltéri falak is védettek és időtállóak maradjanak, érdemes a különböző vakolatok körül válogatni. Ezek közé tartozik a homlokzati vakolat is, amely az egyik legellenállóbb és legtartósabb a vakolatok közül.

A homlokzati vakolat segítségével (már egy réteg felvitele után is) egyenletes és hibátlan felületet lehet kialakítani, amely tartós és időtálló lesz. A homlokzati vakolat remek tulajdonságokkal rendelkezik, többek között páraátersztő, hagyja szabadon lélegezni a falakat, így azok nem penészesednek, ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak, valamint a fagynak is.

A homlokzati vakolat egyik legnagyobb előnye, hogy szinte a legtöbb alapfelületre (beton, cement, alapvakolat stb.) fel lehet hordani, így széles körben felhasználható. A homlokzati vakolatot hőszigetelő rendszerekre is fel lehet használni, így az egy újabb szigetelő réteggel lesz kiegészítve. A homlokzati vakolat hatékony megoldást biztosít a falak védelmében, így azok hosszú távon is erősek, tartósak maradnak.

A kültérben alkalmazható homlokzati vakolatok új és régi építésű, valamint köz- és ipari épületek falainak vakolására is alkalmasak. A minőségi homlokzati vakolat megvédi a falakat a káros külső hatásoktól, így azok tartósak és biztoságosak maradnak hosszú távon is. A homlokzati vakolatok felhasználásá könnyedén kivitelezhető, így akár szakember segítsége nélkül is elvégezhető a vakolás.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkeken érik el:

Vastag vakolat | Vékony vakolat | Alapvakolat | Simítóvakolat |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »