Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Héra belső falfesték

A különböző építészeti, felújítás munkálatok egyik legkönnyebben kivitelezhető lépése a helyiségek megjelenésének kialakítása. A különböző burkolatok mellett válogathatunk többek között minőségi tapéták és festékek közül is. Ezek közül is kiemelkedik azonban a Héra belső falfesték, amely kiváló fedőképességgel rendelkezik, mivel már egy réteg felvitele is elegendő egy egyenletes felület kialakításához. Ennek köszönhetően a Héra belső falfesték segítségével a végeredmény hibátlan és gazdaságos lesz.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező Héra belső falfesték a legtöbb alapfelületre (gipszkarton, cement, vakolat stb.) könnyedén felhordhatóak, így sokoldalú és széles körben való felhasználást biztosítanak. A Héra belső falfestékek a piac legjobb festékei közé tartoznak, hiszen nem csak prémium minőséget képviselnek, hanem kiváló ár-érték aránnyal is rendelkeznek. A festékek több színárnyalatban is elérhetőek, ennek köszönhetően garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek, valamint ízlésének legjobban megfelelő árnyalatokat, amelyek segítségével egyedi és páratlan megoldásokat lehet kialakítani.

A Héra belső falfestékek kiváló (természetes) alapanyagok felhasználásával készülnek, így lég- és páraáteresztőek, ennek köszönhetően hagyják szabadon lélegezni a falakat, amelyek így nem penészesednek és nem károsítják az egészséget. A Héra belső falfestékek felviteléhez nem szükséges külön szaktudás vagy speciális szerszám, ennek köszönhetően szakember segítsége nélkül is könnyedén kivitelezhető a festés. Egyszerű használatuknak köszönhetően lakossági, valamint ipari felhasználásra is könnyedén alkalmazhatóak.

A minőségi Héra belső falfestékek kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően egyszerű és gyors munkavégzést tesznek lehetővé. Más alapanyagokkal (simító vakolat, alapozó stb.) is könnyedén kombinálhatóak, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat. A Héra belső falfestékek tehát nem csak gazdaságos, de minőségi, tartós és hibátlan megoldást is biztosítanak nagyon hosszú távon keresztül.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Héra Gold belső falfesték 15 L | Héra belső falfesték hófehér |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »