Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Festék

A különböző épületek külső és belső tereinek, valamint falainak dekorálására rengeteg lehetőségünk adódik. Festékek, vakolatok, tapéták és egyéb dekorációs anyagok hatalmas készletéből válogathatunk, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő anyagokat. Az egyenletes és hibátlan megoldás érdekében azonban érdemes a minőségi festékek közül válogatni.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező festékek kül- és beltérben is egyaránt alkalmazhatóak, így sokoldaú felhasználást tesznek lehetővé. Könnyedén felhasználhatóak, így ideálisak lakossági, valamint ipari használatra is. A festékek hatalmas színválasztékban érhetőek el és a legtöbb alapfelületre (beton, festhető tapéta, vakolat stb.) felvihetőek, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és az ízlésének legjobban megfelelő alapanyagokat.

A minőségi festékek egyik legnagyobb előnye, hogy gazdaságosak, hiszen már egy réteg felvitele is elegendő ahhoz, hogy egyenletes, repedések nélküli felületet alakítsunk ki. Felhasználásukhoz elegendőek a hagyományos festőszerszámok, kiegészítők, így gyors és egyszerű lesz a munkavégzés. A festékek természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, így környezetbarát megoldást jelentenek.

A legtöbb festék bolt már rendelkezik a színkeverés szolgáltatással, amely segítségével akár több alkalommal, eltérő mennyiségben is egyszerűen kikeverhető egy szín, így garantált, hogy pontosan ugyanazt az árnyalatot kapjuk, amelyet legelőször kiválasztottunk. A több száz/ezer színárnyalatban elérhető festékeknek köszönhetően nem csak egyedi és páratlan lesz az adott helyiség, hanem könnyedén összhangot, harmóniát teremthetünk a helyiség kiegészítői, valamint más helyiségek falaival is egyaránt.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Beltéri falfestékek | Zománcfestékek | Prisma Color Spray | Színezők | Betonfestékek |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »