Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Felületkiegyenlítő anyagok Budapest

Cégünk igyekszik teljes körűen kielégíteni vásárlóink igényeit, legyen szó építőanyagokról, festékekről, szerszámokról vagy egyéb kiegészítőkről. Ha felületkiegyenlítő anyagokat Budapesten vásárolna, szakképzett munkatársaink szaktanácsadásával segítséget kaphat a megfelelő anyag kiválasztásához és megismerheti a hatékony felhasználás lehetőségeit is.

A felületkiegyenlítő anyagok olyan különböző falfelületek festésénél vagy burkolandó felületeknél jelent megoldást, ahol  fontos a sima felület. A felületeken folytonossági hiányok és hibák vannak jelen, ezek kitöltésére, javítására szükségesek a kiegyenlítő anyagok. Áruházunkban glett anyagok és aljzatkiegyenlítők széles választékával várjuk vásárlóinkat.

A kiváló minőségű felületkiegyenlítő anyagok professzionális és házi felhasználásra is egyaránt megfelelnek, így garantált, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. A könnyen felhasználható glett anyagok páraáteresztő tulajdonsággal rendelkeznek, beton és gipszkarton felületekre is egyszerűen felvihetőek. Az önterülő aljzatkiegyenlítő hidegburkolatok, parketta, PVC burkolatok alá is tökéletesen alkalmazható.

Kapcsolódó termékeink az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:

Glett anyag | Aljzatkiegyenlítő

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »