Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Egyéb termékek
Faáru

Faáru

Kinálatunkban megtalálhatók a skandináv minőségű faáruk is! Első osztályú faanyagokat kínálunk Budapest közepén, a VII. kerületben. A pontos árakkal, típusokkal és méretekkel kapcsolatban keressen minket telefonon, emailen vagy weboldalunkon keresztül!

A megvásárolt faáruhoz lehetőség van házhozszállítást kérni, de 8. kerületi telephelyünkön személyesen is átveheti!

Faáru

Egalizált léc

Szárított, gyalult, egalizált lécek elérhetőek kínálatunkban 4 m-es hosszúságban, 2,8x4,8 cm-es vagy 4,8x4,8 cm-es változatban. Alapanyaguk északi fenyő, kitűnően felhasználható párnafának, szauna fal és padszerkezet kialakításához.

Normál fűrészáru

Igen széles fűrészáru kínálattal állunk vásárlóink rendelkezésére. A fűrészáruk hossza 4 m, vastagságuk 2,5 és 10 cm között változik, míg szélességük 10 és 20 cm között.

Ezek a szabvány méretű építőfák szlovák importból származó, légszáraz szerkezetépítő faanyagok. Gerenda, szarufa, fogópár, szelemen, palló, deszka, léc. Építőfa kínálatunk méretpontos, fenyőfa fűrészáru, kiváló minőségű tetőanyag. Gyalulva és impregnálva is kérhetők.

Vörösfenyő teraszburkolat AB

A tűlevelűek közül a vörösfenyő az, amely a legjobban ellenáll az időjárás viszontagságainak, mint pl az UV sugárzás, vagy a nedvesség, illetve a legellenállóbb az idő múlásával szemben is.

Német importból származó, szibériai vörösfenyőből készített teraszburkolatot kínálunk, mely kíválóan alkalmas kültéri felhasználásra.

Lambéria

Forgalmazunk kiváló minőségű, a skandináv államokból érkető lambériát. A lambériák anyaga borovi, északi fenyő, finn fehérnyár és éger, nedvességtartalmuk 10-12%.

Az összes lambéria kártevőmentes, bútorfelületre csiszolt, vákuumfóliába csomagolt, tartós és esztétikus termék. Szortírozázuk DIN68126 alapján történt.

Gyalult deszka

Kitűnő minőségű gyalult deszkák érhetőek el kínálatunkban többféle méretben. A gyalult deszka alapanyaga lucfenyő. Műszárított, fóliázott, AB minőségű termék.

A pontos árakról és méretekről, szállítási kondíciókról keresse munkatársainkat!

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »