Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Kisgépek
Egyéb termékek
Faáru

Zsákos sóder

A tartós, minőségi és hibátlan munkavégzés, építkezés nélkülözhetetlen kiegészítői a megfelelő alapanyagok, melyek biztosítják, hogy hosszú távon is biztonságos és stabil megoldásokat lehet kialakítani. Ezek közé a minőségi anyagok közé tartozik többek között a zsákos sóder is, amely nem csak gazdaságos, de könnyen felhasználható és kiváló megoldást is jelent a különböző betonozási és építési munkálatokhoz.

A zsákos sóder több változatban is elérhető (sima és durva szemcsés, rostált stb.), így a legkisebb feladatoktól a legnagyobb munkákig garantált, hogy mindegyik időtálló és tartós lesz. A zsákos sóder minden változata mosott és osztályozott, ennek köszönhetően a maga szintű minőség garantált. Kül- és beltéri munkák elvégzéséhez egyaránt megfelel, így a zsákos sóder segítségével valóban széles felhasználászi kör biztosított.

A minőségi zsákos sóder kiváló tulajdonságokkal rendelkezik és nagyon strapabíró, hiszen ellenáll többek között az időjárás viszontagságainak, a hőingadozásnak, valamint a napsugárzásnak is, így valóban időálló és tartós lesz a végeredmény. A zsákos sódert nagyon egyszerű felhasználni, így különszaktudás nélkül is alkalmazható. Ennek köszönhetően megfelel lakossági, valamint ipari felhasználásra is egyaránt.

Annak érdekében, hogy a különböző betonozási munkálatok valóban tartósak és időtállóak legyenek fontos, hogy mindig a megfelelő alapanyag kombinációkat alkalmazzuk. A kiváló zsákos sóder, ha ideális arányban van kikeverve, akkor időtálló és strapabíró megoldást biztosít. A megfelelő kiegészítő anyagokkal együttesen alkalmazva a zsákos sóder vizes és padlófűtéses, valamint nagyobb igénybevételnek kitett helyiségekben is kiváló megoldást biztosítanak.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Homok, sóder |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »