Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Kisgépek
Egyéb termékek
Faáru

Kenhető szigetelés

A különböző szigetelő anyagok széles választékának köszönhetően otthonunkat nagyon könnyedén megvédhetjük a külső, káros hatásoktól. A minőségi szigetelések ellenállnak többek között az időjárás viszontagságainak, a hőmérséklet ingadozásnak és a nedvességnek is, így garantált, hogy az épületek, a falak, otthonaink megőrzik kiváló állapotukat. Ezen elsőrangú anyagok közé tartoznak a kenhető szigetelések is.

A kenhető szigetelés nagyon könnyű felhasználást és mégis hatékony védelmet kínál hosszú távon is. Kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, ennek köszönhetően kül- és beltérben (erkély, terasz, fürdőszoba stb.) egyaránt felhasználhatóak. A kenhető szigetelések leggyakoribb fajtája a vízszigetelés, de a modern gyártási technikáknak köszönhetően válogathatunk akár kenhető hőszigetelések közül is.

A kenhető szigetelések legszélesebb körben azonban, mint vízszigetelő anyagok vannak elterjedve. A különböző vízszigetelőkkel nagyon ellenálló és tartós megoldásokat hozhatunk létre, hiszen még tartósan víz alatt lévő felületekre is hibátlanul alkalmazhatóak. Mivel a kenhető szigetelések felhasználása nagyon egyszerű és könnyen kivitelezhető, így akár még a nehezebben elérhető helyeken (pl. tetőszerkezeteken) is kiválóan használható.

A minőségi kenhető szigetelések amellett, hogy megvédik a falakat, lábazatok, aljzatokat és egyéb felületeket a kellemetlen és akár káros nedvességtől, még tűzálló tulajdonsággal is rendelkeznek. Ennek köszönhetően képesek meggátolni egy esetleges tűz tovább terjedését is. A kenhető szigetelések felhordása nagyon egyszerű és gazdaságos, hiszen vékony rétegben is időtálló és hatékony megoldást eredményez.

Kapcsolodó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Vízszigetelés |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »