Keresés

Termékcsoportjaink

Szigetelő anyagok
Vakolatok
Festékek
Csemperagasztók
Vasáruk
Festőszerszámok
Ragasztók
Általános építőanyagok
Gipszkarton
Profil
Rögzítőelem
Függesztő
Hézagolás
Felületkiegyenlítő
Hőszigetelő rendszer
Hidegburkolás
Szerszámok
Salag termékek
Tömítők
Kisgépek
Egyéb termékek
Faáru

Homlokzati vakolat

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező, minőségi építészeti anyagok segítségével nem csak esztétikus, de tartós és hibátlan megoldásokat is kialakíthatunk. Annak érdekében, hogy a kül- és beltéri falak is védettek és időtállóak maradjanak, érdemes a különböző vakolatok körül válogatni. Ezek közé tartozik a homlokzati vakolat is, amely az egyik legellenállóbb és legtartósabb a vakolatok közül.

A homlokzati vakolat segítségével (már egy réteg felvitele után is) egyenletes és hibátlan felületet lehet kialakítani, amely tartós és időtálló lesz. A homlokzati vakolat remek tulajdonságokkal rendelkezik, többek között páraátersztő, hagyja szabadon lélegezni a falakat, így azok nem penészesednek, ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak, valamint a fagynak is.

A homlokzati vakolat egyik legnagyobb előnye, hogy szinte a legtöbb alapfelületre (beton, cement, alapvakolat stb.) fel lehet hordani, így széles körben felhasználható. A homlokzati vakolatot hőszigetelő rendszerekre is fel lehet használni, így az egy újabb szigetelő réteggel lesz kiegészítve. A homlokzati vakolat hatékony megoldást biztosít a falak védelmében, így azok hosszú távon is erősek, tartósak maradnak.

A kültérben alkalmazható homlokzati vakolatok új és régi építésű, valamint köz- és ipari épületek falainak vakolására is alkalmasak. A minőségi homlokzati vakolat megvédi a falakat a káros külső hatásoktól, így azok tartósak és biztoságosak maradnak hosszú távon is. A homlokzati vakolatok felhasználásá könnyedén kivitelezhető, így akár szakember segítsége nélkül is elvégezhető a vakolás.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkeken érik el:

Vastag vakolat | Vékony vakolat | Alapvakolat | Simítóvakolat |

Híreink

La-Center blog!
Többet olvasna építőipari termékekről? Jó helyen jár!
Telefonos ügyfélszolgálat
Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!
Twitter csatornánk
Úgy döntöttünk ideje még egyet lépni a közösségi média felé...
phone.png Kérje ingyenes visszahívásunkat ide kattintva »